کیک زرشک رژیمی سرشار از خاصیت با دستور تهیه

عاشقان کیک اما جوشی! افرادی که با وجود علاقه زیاد به خوردن کیک باید پرهیز کنند بخاطر جوش هایی که به صورت و بدن می زند کیک زرشک به دلیل خنک بودن آن اصلا نقشی در ازدیاد یا جوش زدن شما ندارد و حتی باعث درمان جوش های بدن شما می شود.

Lovers of cake but wings! People who, despite the great interest in eating cakes, should be avoided due to their wrinkles and wrinkles.

 

همانطور که می دانید زرشک برای درمان بیماری‌های قلبی و کلیوی و فشارخون موثر است. عصاره میوه زرشک مقادیر زیادی ویتامین C دارد که موجب افزایش فعالیت سیستم ایمنی و جذب آهن می‌شود.

 

به همین منظور می توان کیک زرشک را به عنوان یک کیک رژیمی غنی از مواد عالی و مفید دانست.

 

Barberry cake, due to its coolness, does not play a role in boosting or boosting your body, and even heals your bouts.

 

میوه زرشک طبیعتی سرد و خشک دارد به همین منظور کیک زرشک مناسب برای افرادی با مزاج گرم است. برای رفع سنگ کلیه، تنظیم ضربان قلب نیز مفید است. بسیار آرام بخش و فرد را پس از مصرف ریلکس می کند پس از تهیه کیک زرشک اجتناب نکنید. نازوب دستور تهیه این کیک بسیار مفید و مقوی را برای شما عزیزان آموزش می دهد با ما همراه باشید.

 

کیک زرشک رژیمی سرشار از خاصیت با دستور تهیه

 

مواد لازم برای تهیه کیک زرشک

زرشک نصف پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
شکر نصف پیمانه
وانیل یک سوم قاشق چایخوری
روغن مایع نصف پیمانه
شیر یک سوم پیمانه
آرد یک پیمانه
بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری

دستور پخت کیک زرشک

 

طرز تهیه یک کیک خوش رنگ و لعاب و خنک!

۱٫ زرشک را روی پارچه یا دستمال کاغذی پهن کنید تا رطوبت اضافی‌اش خشک شود،.

۲٫ سپس تخم مرغ، شکر و وانیل را پنج دقیقه با همزن بزنید. روغن مایع را اضافه و یک دقیقه بزنید. سپس شیر را اضافه و با همزن دستی ویسک کنید.

۳٫ آرد و بیکینگ پودر را باهم مخلوط کنید(ویسک کنید) و در دو مرحله روی مواد الک کنید و با همزن دستی ویسک کنید. دقت کنید که بعد از اضافه کردن آرد و بیکینگ پودر نباید مواد را زیاد هم بزنید چون پف کیک می‌خوابد، خیلی کم در حد مخلوط شدن مواد کافی است.

۴٫ حالا یک قاشق آرد در یک کاسه بریزید و زرشک‌ها را اضافه و به آرامی مخلوط کنید. سپس در یک صافی بریزید و اضافی آرد را بتکانید.

۵٫ سپس به مواد اضافه کنید و خیلی کم و آرام با لیسک فولد کنید و در قالب بریزید.

۶٫ بعد درون فر که از یک ربع قبل با دمای ۱۸۰ درجه روشن کرده اید بگذارید تا زمانی که خلال دندان تمیز از کیک خارج شود.

۷٫ بعد از حدود ۳۰ دقیقه پخت، چک کنید.

 

نکته:

ترشی این کیک کمتر از کیک آلبالو است ولی می‌توانید یک قاشق غذاخوری به اندازه، شکر اضافه کنید.
هر موقع خواستید از زرشک تازه استفاده کنید، حتماً اول آن را بشویید و بعد دون کنید.

می‌توانید مقدار زرشک را کمتر کنید. کف و دیواره قالب را با روغن جدا‌کننده بزنید تا کیک به قالب نچسبد.
اگر خواستید این کیک را بدون فر درست کنید همین دستور را دقیق اجرا کنید فقط در مرحله آخر داخل تابه یا قابلمه بریزید و در آن را دمکنی و زیر آن شعله پخش کن بگذارید و صبر کنید تا با حرارت کم بپزد.

فقط حرارت خیلی کم نباشد چون کیک نمی‌پزد، همین‌طور دقت کنید سایز قابلمه مناسب باشد تا ارتفاع کیک زیاد نشود چون اگر کیک قطور باشد ممکن است دیر بپزد و پف کیک بخوابد.

کیک زرشک را با یک کاپ قهوه در بالکن خانه به بدن بزنید تنهایی لذت بخش و وصف ناشدنی کیک زرشک و قهوه را امتحان کنید!

کیک زرشک رژیمی سرشار از خاصیت با دستور تهیه

Barberry cake is a diet rich in recipe

 

طرز تهیه ی مربا زرشک

طرز تهیه کیک عشقولانه همراه با تصویر

طرز تهیه ی کیک با چای دم کرده

شیرینی پزی، کیک اسفنجی بدون فر








مطالب مشابه