کاسرول غذا چیست | دستور تهیه انواع کاسرول غذای لاکچری و سبک

امروز برای شما کدبانوهای عزیز تازه ترین دستور غذای لاکچری ، شام یا میان وعده ای سبک و مقوی را گردآوری کرده ایم با دستور تهیه چندین کاسرول غذا که زمان پخت آن بیش از یک ساعت نیست با نازوب همراه باشید و یک سرو متفاوت و خوشمزه داشته باشید.

 

کاسرول سبزیجات

یک پیش غذای خوشمزه است که می‌توانید از آن به عنوان یک شام سبک هم استفاده کنید.

 

 

مواد مورد نیاز:

راسته گوساله: ۴ تکه
پیاز (خلالی خرد شده): ۱ عدد
سیب زمینی (حلقه ای خرد شده): ۱ عدد
هویج (حلقه ای خرد شده): ۱ عدد
پودر رزماری: ۱ قاشق چای خوری
کدو، کرفس (بخارپز): به میزان لازم
نمک و فلفل: به میزان لازم
روغن مایع: به میزان لازم
روغن زیتون: ۱ قاشق سوپ خوری

 

کاسرول غذا چیست | دستور تهیه انواع کاسرول غذای لاکچری و سبک

 

روش پخت:

به دو طرف تکه های گوشت (هر کدام ۱۲۵ گرم) مقداری نمک و فلفل بپاشید.
درون سینی مخصوص فر که با روغن زیتون چرب شده قرار دهید.
بعد پیاز را روی آنها (به میزانی که تمام سطح گوشت را بپوشاند) بریزید.
هویج و سیب زمینی را حلقه ای خرد کرده و روی گوشت قرار دهید (میزان سبزیجات را بین ۴ تکه تقسیم کنید.)
بعد به دلخواه روی آن نمک، فلفل و پودر رزماری بپاشید،
سپس مقداری روغن مایع روی سبزیجات بریزید.
سینی را در طبقه وسط فر از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت ۳۰ دقیقه (یا تا زمانی که گوشت نرم شود) قرار دهید تا گوشت بپزد.
کاسرول را همراه با کدو، کرفس (یا هر سبزیجات دیگری) سرو کنید.

 

******************************

 

کاسرول ژامبون

کاسرول ژامبون غذایی است که براحتی آماده می‌شود و تا انتهای پخت و تزئینش برای سرو حدوداً یک تا یک ساعت و ربع زمان می‌برد. این غذا یک وعده غذایی بسیار لذیذ است که بخصوص در فصل زمستان بیشتر می‌چسبد.

 

مواد لازم :
سیب زمینی نگینی خرد شده ۲ پیمانه ۱۵۰ کالری
کرفس خرد شده ۲ ساقه ۳۰ کالری
هویج بزرگ حلقه یاخرد شده ۱ عدد ۳۰ کالری
آب ۳ پیمانه ۰ کالری
کره ۳ قاشق غذاخوری+۱/۴ پیمانه ۳۰۰ کالری
ژامبون خرد شده ۲ پیمانه ۶۰۰ کالری
فلفل دلمه‌ای سبز خرد شده ۲ قاشق غذاخوری ۵ کالری
پیاز ریز شده ۲ قاشق چایخوری ۲ کالری
آرد ۳ قاشق غذاخوری ۴۰ کالری
شیر ۱ پیمانه ۱۱۰ کالری
نمک ۱/۸ قاشق چایخوری ۰ کالری
فلفل سیاه ۱/۸ قاشق چایخوری ۰ کالری
پنیر چدار خرد شده ۱ پیمانه ۴۵۵ کالری
خرده نان خشک ۱/۲ پیمانه ۱۷۵ کالری

مجموع کالری: ۱۸۹۷

 

کاسرول غذا چیست | دستور تهیه انواع کاسرول غذای لاکچری و سبک

 

طرز تهیه :

۱ – برای تهیه کاسترول ژامبون، ابتدا فر را روی دمای ۳۵۰ فار‌‌نهایت (۱۷۵ سانتیگراد) تنظیم کنید.
۲ – سیب زمینی، کرفس و هویج را در یک قابلمه بزرگ بریزید و بر روی آن آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.

۳ – حرارت را تا حد متوسط کم کنید، کمی که بجوش آمد، (حدود ۲۰ دقیقه) مواد را از آب خارج کنید و به ظرف مخصوص فر منتقل کنید.

۴ – سه قاشق غذاخوری کره را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط ​بریزید تا آب شود.

۵ – ژامبون، فلفل سبز و پیاز را اضافه کنید و روی حرارت کمی تفت دهید تا زمانی که سبزیجات نرم شوند (حدود ۵ دقیقه).
۶ – مخلوط ژامبون را با سیب زمینی، کره و هویج مخلوط نمایید.

۷ – باقیمانده کره (۱/۴ پیمانه) را در یک تابه بریزید و آرد را در کره آب شده به آرامی ریخته و هم بزنید تا صاف شود (حدود ۳ دقیقه).

 

۸ – به تدریج شیر را اضافه کنید و با نمک و فلفل سیاه مخلوط نموده، خوب هم بزنید. مدام این مخلوط را هم بزنید تا به جوش آید و کمی غلیظ شود (حدود ۲ دقیقه).

۹ – پنیر چدار را هم اضافه کنید و هم بزنید تا آب شود.
۱۰ – مخلوط پنیر را بر روی مواد بریزید و روی آن، خرده نان بپاشید.

۱۱ – ظرف را در فر قرار دهید (۲۵ تا ۳۰ دقیقه).
۱۲ – کاسترول ژامبون را از فر خارج نموده و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه قبل از سرو، اجازه دهید کمی سرد شود.

 

******************************

 

 

کاسرول با خمیر

مواد لازم برای تهیه خمیر:

شیر یا آب ۱ پیمانه
آرد حدود ۳ پیمانه
روغن یا کره ۱/۲پیمانه
شکر ۱ قاشق سوپخوری
نمک کمی
بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری

 

مواد داخل خمیر:
پیاز متوسط ۱ عدد
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
فلفل دلمه ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم
قارچ ۳۰۰گرم
زرده تخم مرغ ۱ عدد
نمک،فلفل سیاه،زرچوبه به مقدار لازم
جعفری ریز شده ۲ قاشق غذاخوری

 

کاسرول غذا چیست | دستور تهیه انواع کاسرول غذای لاکچری و سبک

 

طرز تهیه کاسترول با خمیر ترد و خوشمزه :

در ظرفی شیر یا آب،شکر،نمک و روغن نرم را مخلوط کرده سپس آرد و بکینگ پودر را کم کم اضافه کرده تا تبدیل به خمیری مناسب شود نه شل و نه سفت،حالا روی خمیر را پوشانده و ۱ ساعت استراحت میدهیم .

حالا پیاز را ریز خرد کرده و تفت میدهیم کمی که سبک شد گوشت را اضافه و به همراه ادویه ها خوب تفت میدهیم سپس فلفل دلمه ریز شده و رب را اضافه و حدود ۲ دقیقه تفت داده و حرارت را خاموش کرده و جعفری را اضافه میکنیم .

حالا به اندازه یک نارنگی از خمیر برداشته کنار میگذاریم برای تزیین و سپس خمیر را دو قسمت کرده و با وردنه نازک باز کرده در سینی فر گذاشته و روی آن کمی پنیر پیتزا ریخته سپس مایه گوشت را ریخته و دوباره کمی پنیر و در نهایت قارچ نازک ورقه شده را چیده و مجدد کمی پنیر ریخته و باقی خمیر را هم باز کرده

و روی این مواد قرار میدهیم و لبه های خمیر زیری را کمی با آب مرطوب کرده و کاملا لبه ها ی خمیر ها را به هم چسبانده و یک زرد تخم مرغ را با کمی زعفران مخلوط و با برس روی خمیر زده و به سلیقه خودمان با خمیر اضافی که داشتیم روی کاسترول را تزیین کرده و در فر ۱۷۰ درجه به مدت تقریبا ۴۵ دقیقه قرار میدهیم .

 

نکته:

– در تهیه مواد داخل خمیر از انواع گوشت و مرغ و یا سبزیجات هم میتوان به دلخواه استفاده کرد .
– ممکن است بسته به نوع و مارک آرد، به مقدار بیشتری آرد برای تهیه خمیر نیاز داشته باشید .

 

 

******************************

 

 

کاسرول برنج و سبزیجات

کاسرول یا همان کاسترول، نوعی پیش غذای فرانسوی است که می توانید آن را برای صبحانه هم درست کنید. در این مطلب طرز تهیه کاسرول برنج و سبزیجات را به شما آموزش می دهیم.

 

 

مواد لازم:

۴۵۰ گرم گوشت چرخ‌کرده

۱ عدد پیاز خردشده

۲ ق س رب گوجه‌فرنگی

۴ پیمانه برنج پخته

۲ ق س آب‌لیمو

۲ /۱ پیمانه سس سالسا

۱ پیمانه پنیر پیتزا

۲ /۱ ق چ

فلفل پاپریکا

۱ ق چ پودر آویشن

نمک و فلفل به میزان لازم

روغن به میزان لازم

 

کاسرول غذا چیست | دستور تهیه انواع کاسرول غذای لاکچری و سبک

 

روش تهیه کاسرول برنج و سبزیجات غذای فرانسوی:

۱٫ ابتدا گوشت را آماده کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. سپس پیاز را داخل آن تفت دهید.

بعد از اینکه پیاز نرم و طلایی شد، گوشت چرخ‌کرده را اضافه کرده و همراه با پیاز و رب گوجه فرنگی تفت دهید.

 

۲٫ وقتی گوشت کاملاً پخت، برنج و سس سالسارا اضافه کنید. حالا مواد را به‌آرامی هم بزنید تا با هم مخلوط شود.

در صورت نیاز مقداری نمک و فلفل هم بریزید. فلفل پاپریکا ، پودر آویشن و آبلیمو را هم بریزید و هم بزنید. سپس تابه را از روی حرارت بردارید.

 

۳٫ فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. مخلوط را داخل ظرف موردنظرو پنیر را هم روی مواد بریزید. حالا ظرف را به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا پنیر آب شده و خوراک آماده شود.

۴٫ بعد از زمان ذکرشده، ظرف را از فر درآورده و صبر کنید تا کمی سرد شود. سپس آن را سرو کنید.

 

کاسرول غذا چیست | دستور تهیه انواع کاسرول غذای لاکچری و سبک

 

سس سالسا

فوت و فن

سس سالسا را با ترکیب گوجه فرنگی رنده شده، زیره،فلفل قرمز،پونه خرد شده درست کنید.

سس سالسا
سس سالسا یکی از چاشنی‌های تند و خوشمزه غذایی بر پایه گوجه‌فرنگی است که ویژه کشورهای آمریکای
لاتین می‌باشد. خود واژه سالسا در زبان ایتالیایی و اسپانیایی به معنای سس است. سس سالسا
در دسته سس‌های تند طبقه بندی و به صورت خام یا پخته تهیه می‌شود.
سس سالسا خود به چند دسته تقسیم می‌شود که از آن جمله می‌توان به سس سالسا قرمز،
سالسا سبز (ورده)، سالسا خام، سالسا براوا، گواکامولی و … اشاره کرد.

 

 

******************************

 

کاسترول گوشت و پنیر، یک غذای لذیذ و شیک

کاسترول غذایی است که براحتی آماده می شود و تا انتهای پخت و تزئینش برای سرو حدوداً یک تا یک ساعت و ربع زمان می برد.

کاسرول (Casserole) نوعی غذا و پیش غذا است که در ظرف های مخصوصی در داخل فر قرار گرفته و پخته می‌شود.

در تهیه این غذا می توانید انواع مختلف مواد خوراکی را که دوست دارید بر طبق دستورالعمل های خودش آماده کنید و بپزید. در این مقاله طرز تهیه کاسرول گوشت و پاستا برای عاشقان غذاهای گوشتی آمده است.

 

کاسرول غذا چیست | دستور تهیه انواع کاسرول غذای لاکچری و سبک

 

مواد لازم:

روغن زیتون ۲ ق غ

پیاز سفید خرد شده ۱ و نیم فنجان

فلفل دلمه ریز خرد شده ۱ فنجان

سیر خرد شده ۱ ق غ

پوره گوجه فرنگی ۷۸۰ گرم

گوشت چرخ کرده گاو ۶۰۰ گرم

نمک به مقدار لازم

قارچ حلقه شده ۱۱۵ گرم

پاستا ۳۳۶ گرم

ذرت ۱ و نیم فنجان

زیتون سیاه خرد شده ۴۲۰ گرم

پنیر چدار رنده شده ۲۲۵ گرم

طرز تهیه کاسرول گوشت وپنیر :

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن در یک تابه ریخته گرم که شد پیاز و فلفل دلمه را اضافه کرده حدود ۴ دقیقه طبخ نمایید . سیر را اضافه کرده ۱ دقیقه دیگر به طبخ ادامه دهید . گوجه ها را اضافه کرده.

بعد ازین که به جوش آمد بگذارید ۱۰ دقیقه همینطور بجوشد سپس حرارت را کم کنید تا سس گرم بماند .در ظرفی دیگر ۱ قاشق رغن ریخته روی حرارت متوسط به بالا بگذارید و حدود ۲ دقیقه گوشت گاو را تفت دهید تا رویشان قهوه ای شود .

در حین پخت گوشت ها کمی نمک رویشان بپاشید . نیازی نیست داخل گوشت ها کاملا بپزید چون پخت کامل د ر فر انجام خواهد شد .

گوشت را از روی حرارت برداشته به مخلوط گوجه فرنگی اضافه کنید .در همان تابه ای که گوشت گاو را تفت دهید.

قارچ را در روغن باقیمانده داخل ظرف تفت داده به مخلوط گوجه فرنگی اضافه کنید .پاستا را با ۲ لیتر آب جوش و ۱ ق غ نمک حدود ۴-۵ دقیقه بپزید تا کمی نرم شود.

پاستا را داخل ظرف مورد نظر ریخته با سس گوجه به همراه ذرت ، زیتون و دو سوم از پنیر مخلوط نمایید و مابقی پنیر را رویش بپاشید و به مدت ۳۰ دقیقه در فر بگذارید بپزد.








مطالب مشابه